Одна з історій, в яких учитель закрутив роман з ученицею. У фільмах такі історії здаються рoмантичними, але це стрaшно



Знайомий, назвемо Павлом, працює вчителем в хорошій гімназії. Учитель він шанований, червоний диплом, фахівець в своїй області, з дітьми працює в індивідуальному порядку – в заголом, батьки від нього в захваті, учні теж. Зараз йому 31 рік – досить молодий чоловік для жінки мого віку, але не для учениці.

- джерело.

Так, це одна з історій, в яких учитель закрутив роман з ученицею.

Я до останнього думала, що наша спільна знайома щось собі придумала або почула плітки, адже у Павла є дружина і дитина, він інтелігентна людина, якого можна тільки ставити в приклад. Але правда виявилася саме такою. Причому, знаєте, є учениці, які в одинадцятому класі виглядають, як випускниці вузів, але та дівчинка вчилася в дев’ятому, вона була дитиною.

Я точно знаю, що між ними нічого не було. Судячи з усього, вони з нею знайшли спільну мову в плані хобі: книги, музика, театр. Він допомагав їй з проектами, давав поради, і незабаром вони закохалися. У фільмах такі історії здаються романтичними, але коли ти бачиш це так близько, з людьми, яких ти знаєш, тебе починають долати сумніви.

Я зневажаю його за почуття до дитини, але в той же час хвилююся за нього. Що буде з ним, якщо дізнається громадськість? Її батьки? Інші вчителі? Що буде з його родиною, та й дівчинка ця явно буде страждати? Знаю, для школярки такі відносини – це весела пригода, а він дорослий, самодостатній чоловік, в його віці закохуються всерйоз.

Далі більше. Днями спільна знайома сказала, що він хоче зізнатися у всьому дружині, нібито, він втомився так жити: ділити ліжко з однією, а любити іншу. У мене, чесно кажучи, волосся дибки від усього цього. Піти від дружини, тому що закохався в … кого. Знаю, любові всі віки покірні, почуття все подолають, якщо вони справжні. Але ми не в кіно. У житті такі історії не закінчуються нічим хорошим. Вона виросте, зустріне однолітка – молодого, енергійного, повного амбіцій, а Павло залишиться розведеним, кинутим старіючим учителем. І це в тому випадку, якщо його не посадять і не звільнять.


Читайте також:


Залишити коментар: