«Одна стрибнула з пірсу, друга кинулася її рятувати»: Стихія забрала життя знаменитих спортсменок



Чемпіонка світу з кікбоксингу та її подруга загинули під час шторму. Про трагедію повідомив Володимир Безпалий, заступник начальника управління забезпечення заходів цивільного захисту уряду міста Севастополя.

- джерело.

4 серпня в Севастополі загинули дві спортсменки, імена яких поки не відомі. За словами очевидців, одна з дівчат була чинною чемпіонкою з кікбоксингу з Москви, а її подруга – віце-чемпіонкою світу з кікбоксингу з Мурманська.

Нещасний випадок стався на території яхт-клубу, де відпочивали дівчата. В цей день було оголошено штормове попередження, але спортсменки все-таки вирішили скупатися.

“За попередніми даними, одна дівчина стрибнула з пірсу в штормове море, в хвилю. Ймовірно, її вдарило об пірс. Друга дівчина кинулася її рятувати”, – цитує Володимира Беспалого телеканал “360”.

Він пояснив, що купатися в цьому місці заборонено.

Клуб не має спеціально навчених працівників, здатних допомогти в подібних ситуаціях. Тіла дівчат до сих пір не підняті на сушу: погодні умови не дозволяють відправитися на пошуки.

Т.в.о. губернатора Севастополя Михайло Развожаев звернувся до правоохоронних органів. Вони повинні провести розслідування і оцінити дії співробітників яхт-клубу.


Читайте також:


Залишити коментар: