Обманювати людей вмію і люблю: в Україні зняли жорстку пародію на кандидатів в мери



У мережі опубліковано ролик-пародію на кандидатів в міські голови на місцевих виборах, які призначені на 25 жовтня, в якому саркастично показали справжні наміри і амбіції більшості політиків.

- джерело.

Інтерв’ю з вигаданим персонажем, кандидатом в мери Сум Анатолієм Почечуном, опубліковано в соцмережі Facebook.

На відео “кандидат” шокує глядачів щирими відповідями на питання про мету участі у виборах і планах на політичне майбутнє. При цьому “політик” не стежить за лексикою, активно матюкається і відверто розповідає про свій досвід і плани.
“На посаду йду, щоб пи*дить гроші з бюджету, трошки конкурентів по бізнесу кошмарити. На інтереси сумчан і на самих сумчан – якось по х **”, – говорить, зокрема, він.

Свій шлях у політику Анатолій Почечун також описує досить барвисто.

“В університеті масові заходи організовував. Ідеш до декана і кажеш – потрібно тисячу гривень, береш тисячу гривень і йдеш, купуєш торти на 300 гривень, а 700 – собі залишаєш. Потім з дядьком на заводі працював, і там така ж схема, тільки з чорним металом. Потім побачив – в мери вибори. Подивився, що робити треба. Зрозумів, що людей на**увать я вмію і люблю. Ось я тут”, – відверто каже” кандидат “.
Ініціатором створення жартівливого ролика став український комік Фелікс Редька, який таким чином відреагував на політичну рекламу та замовні сюжети в інформаційному просторі в розпал передвиборчої гонки.

 

Ролик викликав в мережі масу іронічних коментарів, в яких українці захоплюються таким портретом “чесного кандидата”, іронізують і обіцяють йому велике політичне майбутнє і народну підтримку.


Читайте також:


Залишити коментар: