Новий дитсадок “Джерельце” прийняв перших вихованців



Новий дитсадок “Джерельце” прийняв перших вихованців

- джерело.

Перший день жовтня – і найперший день навчання в новому дитячому садочку «Джерельце», що в мікрорайоні «Липки». Сьогодні у ясла-садок №37 завітало 70 дітей.
В.о. директорки Надія Яцевич каже, що «Джерельце» зможе вмістити 200 дітей: «Садочок сьогодні по-справжньому задзюрчав веселим дитячим сміхом!», йдеться на сайті міського голови.

В перший день прийому організували дітям ігри і музичні розваги. Атмосфера чудова, дітки адаптуються, говорить вихователька Дарина Горба. Та розповідає: щоб діти не боялися і йшли на контакт, для них вигадують різні активності. А загалом у дитсадку проводитимуть різні заняття з розвитку мовлення, формування елементарних математичних уявлень, ознайомлення з природою, морально-естетичного виховання тощо.

Перший тиждень навчання буде адаптивний. А документи прийматимуть до 13 жовтня.

Ігор Хом’як привів сюди донечку Яну. Обрали цей садочок, бо він комунальний і новий.

«Команда у садочку професійна, всередині все нове, красиве і сучасне. Думаю, моя дитина в професійних і надійних руках, – підсумував батько.

А от Юлія Кисляк привела одразу двох дітей – Михайлика та Тимофія.

«Вперше потрапила в комунальний садочок і дуже приємно здивована наскільки все красиво і якісно зроблено», – говорить мама дошкільнят.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків зауважив, що в місті великий попит на дошкільні навчальні заклади, тож працюють на те, щоб розширювати їх мережу:

«Як і обіцяли батькам, з 1 жовтня ще один дитячий садочок відкрив свої двері для дітей. Найголовніше, що є співпраця, і «Джерельце» вдалося побудувати швидко за рахунок пайової участі. Маємо сьогодні великий попит на дитячі садки, тому працюємо далі. Це вже восьмий дитячий садочок відкритий у Івано-Франківську за моєї каденції. 9-й плануємо відкрити ще цього року – на вул. Хоткевича», – прокоментував міський голова.


Читайте також:


Залишити коментар: