Щирі співчуття родині: Молода українка трагічно померла від рук італійця (подробиці)



Українці в Італії приголомшені новиною про чергове вбивство співвітчизниці

- джерело.

Про жахливий злочин повідомили місцеві ЗМІ.

«Тільки що в новинах передали про вбивство українки чоловіком італійцем. Були одружені менше року», – відреагували на новину українці в Італії.

В ЗМІ повідомляється, що дівчину звали Марина Новожилова, їй було 27 років.

Це в Melfi. Жінка Українка, чоловік італієць. Знайшли вбитими», «Хай з Богом спочиває. Можливо, нашим жінкам і справді потрібно задуматися. А не хапати все підряд що б залишитися в Італії або за ради документів», «Звичайно царства небесного Марині..я чула, що вбили 3 жінки, не зрозуміла, що одна з них була українкою..це щось страшне, вони, як подуріли ці італійці, вбивство на вбивстві», – пишуть шоковані люди.

Також повідомляється, що чоловіку Марини було 33 роки. Він спочатку убив її, а потім застрелився. Драма розігралася в їхньому будинку вранці 8 травня. Поліцію викликав сусід, який почув постріли.

Побралися італієць і українка 23 жовтня 2017 року. За деякими даними, подружжя знаходилося в стані розлучення, але чоловік такого вирішення Марини не прийняв.

Нагадаємо, як повідомляла Politeka, в Італії у лютому сталося вбивство 31-річної українки Оксани Яцків. Жінку вбив її друг.

Тіло по-звірячому вбитої жінки знайшли на рейках залізничної станції Кампі Флергей.

У поліції з’ясували, що загибла громадянка України жила в селі Коропець Тернопільської області, а на території Італії перебувала нелегально. Аналогічно в Італії працює і матір загиблої Оксани.

Жінка тиждень шукала свою доньку, а знайшла в морзі Неаполя. Українці, які перебувають в Італії на заробітках, кажуть, що дівчину побили і кинули помирати.


Читайте також:


Залишити коментар: