Нікітюк зламали в Instagram: хакери злили інтимне фото ведучої та листування з “Холостяком”



У четвер, 10 червня, було зламано офіційну Instagram-сторінку української телеведучої Лесі Нікітюк. На акаунт зірки підписано понад 3,7 млн користувачів соцмережі.

Пише - джерело.

Так, хакери опублікували інтимне фото Нікітюк, на якому вона позувала в чорній білизні. Вони також поставили на головне фото профілю зображення відомого журналіста Дмитра Гордона.

Потім невідомі опублікували кілька постів із погрозами від імені Нікітюк, а також запропонували підписникам почитати Лесині листування.

Зокрема, хакери опублікували скрин листування Нікітюк із головним героєм реаліті-шоу “Холостяк 11” Михайлом Заливаком. У ньому чоловік зізнається, що “у фіналі вибрав не ту дівчину”.

Після цього зловмисники опублікували фото телеведучої з невідомим чоловіком із підписом: “Хто ж це?”.

Водночас підписники артистки стрімко почали обговорювати в коментарях під фото злам акаунту. Через деякий час Нікітюк повернула собі сторінку й видалила всі раніше опубліковані кадри. Вона також звернулася до своїх фанатів.

“Мама на місці! Я свою д*пу можу і так виставляти, коли захочу, – бачу, є попит. Погуляли і вистачить. Дякую всім. Я і не знала, що ви у мене такі людяні”, – зазначила ведуча.

Коротко про знаменитість:

Леся Нікітюк – це українська телеведуча. Найбільш відома за телепередачею “Орел і решка”. У листопаді 2017-го взяла участь у другому півфіналі третього сезону шоу “Ліга сміху” на “1+1”.

Наприкінці серпня 2018-го стала ведучою розважального шоу “Хто проти блондинок?”

Також зірка була учасницею проєктів “Розсміши коміка”, “Зоряні яйця”, “Танці з зірками” і багатьох інших.


Читайте також:


Залишити коментар: