Невже надії немає? Астролог вразила українців невтішною заявою про перемовини Путіна і Зеленського



Одразу після того, як Володимир Зеленський прийняв присягу й посів пост президента України, почалися розмови щодо вирішення ситуації на Донбасі. У Зеленського та у президента РФ Володимира Путіна вже зробили ряд гучних заяв щодо можливої зустрічі глав держав. Однак багато експертів припускають, що за одну зустріч питання щодо окупації Донбасу вирішити неможливо.

- джерело.

Так, астролог Людмила Халанська заявила, що Путін та Зеленський навряд чи знайдуть спільну мову. Вона склала гороскоп сумісності президентів України та Росії як перемовників. За її словами, Володимир Путін та Володимир Зеленський не зможуть вести діалог без взаємоповаги.

“Сонце Путіна потрапляє в з’єднання з Плутоном Зеленського. Це з’єднання вже саме по собі, без інших аспектів між картами, вказує на неможливість взаємин, якщо між людьми немає поваги”, – зазначила Халанська.

Астролог пояснила, що президент України та очільник Росії не мають абсолютно ніякого бажання розуміти одне одного й навіть слухати, адже кожен з них твердо переконаний у власній позиції.

“Ще один негармонійний аспект від Сонця Путіна – квадрат Меркурію президента України, який тільки підтверджує повна відсутність бажання розуміти і навіть просто слухати один одного.

Меркурій Володимира Зеленського також знаходиться у квадраті з Сатурном Володимира Путіна – ні про яке конструктивному діалозі між цими двома людьми не може бути й мови!”, – додала астролог. Халанська зазначила, що якщо б ці дві людини мали які-небудь загальні справи в реальному житті, їм було б не уникнути інтриг, взаємних підозр і навіть судових розглядів.


Читайте також:


Залишити коментар: