“Не вдалося побудувати відносини”: Стало відомо, які стосунки у Каменських з сином Потапа. Вони не спілкуються



Відома в Україні музичний продюсер Ірина Горова розповіла, як популярна українська співачка Настя Каменських відноситься до сина свого чоловіка.

- джерело.

Вона заявила, що артистці так і не вдалося побудувати теплі відносини з хлопчиком. Однак ніякого негативу на адресу Андрія з боку Насті Каменських немає. Вона ніяк не заперечує, що її нинішній чоловік Олексій Потапенко зобов’язаний приділяти увагу хлопчикові. Але сама брати участь у вихованні дитини не поспішає.

«Не дуже вони спілкуються. У них немає якихось взаємин. Але якщо ми десь перетинаємося, то: «Привіт, папа». Вони можуть поговорити, немає отріцалово, але і немає теплих відносин, ми не одна велика сім’я», – розповідає Ірина Горова в інтерв’ю” Теленеделя “.

При цьому вона заявила, що дуже задоволена тим, як поводиться Олексій Потапенко після розлучення. Він не забув, що у нього є дитина. Потап намагається якомога більше часу проводити з сином.

«Льоша приходить, він вхожий в наш будинок, ми спілкуємося. Малий з ним їздить в футбол, баскетбол грати, ми ходимо в кіно сім’єю », – каже Ірина Горова.

До того ж, вона зазначила, що абсолютно не тримає зла на Олексія Потапенка, який прийняв рішення піти з сім’ї, щоб зв’язати себе узами шлюбу з Настею Каменських. За словами Ірини Горової, вона продовжує з трепетом ставитися до Потапа. Однак тепер її любов до колеги по цеху і колишнього чоловікапридбала дещо інший вигляд.

«Якщо ти колись любив людину, мені здається, її неможливо ненавидіти», – додала Ірина Горова.


Читайте також:


Залишити коментар: