«Не могла попрощатися із зайвою вагою». Санта Дімопулос розповіла, як шоу Танці з зірками змінило її життя



За словами Дімопулос, вона навчилася цінувати кожну хвилину з родиною та знову повірила в себе.

- джерело.

Співачка Санта Дімопулос, яка є однією з фавориток суддів на шоу Танці з зірками, на сторінці в Instagram зробила відверте зізнання.

33-річна екс-солістка гурту ВІА Гра розповіла про участь у шоу та змінах, які відбулися в її житті завдяки танцям. Артистка зізналася, що займалася хореографією майже 20 років тому.

«Після пологів я майже рік не могла попрощатися із зайвою вагою і, нарешті, мені довелося це зробити в супер прискореному режимі. У дитинстві я займалася танцями, але припинила це робити після смерті батька. Близько 20 років я не виходила на паркет і зараз насолоджуюся давно забутими емоціями. Вчуся тримати поставу, обличчя та свої емоції. Коли ти кожен день проводиш по 8−9 годин на тренуваннях і репетиціях, а потім показуєш результат в прямому ефірі – дуже важливо володіти собою та своїми переживаннями. Не можна виглядати втомленою, потрібно видавати максимум! Це крутий виклик і я його приймаю!», — поділилася виконавиця.

За словами Дімопулос, вона навчилася цінувати кожну хвилину з родиною та знову повірила в себе. «Мені буває непросто, навіть складно і важко, але я знаю, навіщо я це роблю: це виклик самій собі, це новий етап який я хочу пройти — і я не збираюся зупинятися. Знайшла в собі внутрішні ресурси та вчуся ними користуватися правильно. Екстремальні ситуації завжди мобілізують нас і виявилося, що спостерігати за собою в таких ситуаціях дуже цікаво! Я навчилася тримати жорстку дисципліну та графік. Зрозуміла, що навіть кайфую від цього, тому що з’являється відчуття плідно проведеного дня», — зазначила зірка.

https://www.instagram.com/p/CF2Xtotjgg0/?utm_source=ig_web_button_share_sheet


Читайте також:


Залишити коментар: