“Не хочу сексу” – норма чи відхилення: що робити



Не хотіти сексу – це норма.

- джерело.

Секс – це можливість продовжити рід. Мабуть, це основна його функція. При цьому дуже важливо отримувати задоволення від процесу і партнера. Але що робити, якщо вам зовсім його не хочеться?

В першу чергу, ви повинні розуміти, що якщо відсутність сексу не приносить вам дискомфорт, не заважає вам жити, то це нормально. Але якщо ви відмовляєтеся від сексу через якісь страхи і переживання, то тоді вам потрібно звернутися до фахівця.

Можливо, вам не подобається займатися сексом тому, що партнер вас не задовольняє. В такому випадку спробуйте мастурбувати. Ви зможете пізнати своє тіло і зрозуміти, що і як вам подобається. Потім це ви зможете застосувати з чоловіком.

Також відсутність бажання може бути пов’язано з втомою, хронічним недосипом або якимись захворюваннями. В такому випадку вам слід звернутися до лікаря, налагодити режим дня, харчування і тоді ситуація нормалізується.

Головне пам’ятати, що небажання сексу тому, що він вам просто не подобається – це норма. Але якщо на це впливають сторонні фактори, то потрібно розбиратися з цією проблемою.


Читайте також:


Залишити коментар: