“Не хочу мати відношення до хаосу”: Богдан іронічно подякував Зеленському за “позбавлення влади”



Днями Зеленський розповів журналістам про свої відносини з Богданом, заявивши, що влада погано на нього вплинула.

- джерело.

Колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан звинуватив главу держави Володимира Зеленського у порушенні правил ділової етики, коли той розповів журналістам про їхні відносини та виклав власне бачення проблеми Богдана і влади.

Про це Богдан написав у Facebook.

При цьому екс-глава ОП натякнув, що має «чутливі знання» для Зеленського і країні, але, як порядна людина, її не озвучуватиме.

«Щодо позбавлення мене влади. Так, я Вам вдячний, тому що моє Ім’я не буде мати відношення до хаосу, у який Ви кидаєте країну», – відрізав Богдан.

«Дозвольте мені нагадати одну нашу з Вами домовленість: я пообіцяв, що буду поряд з Вами чесно працювати до того моменту, поки Ви мені не дозволите піти. Оскільки я йшов не за посадами, а за реалізацією мрії. І я багато зробив за півроку. Ми з Вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу у країні, яку Ви за чотири місяці перетворили у посміховисько», – написав він.

Також Богдан звинуватив Зеленського, що той проміняв «країну щасливих людей» на «теплу ванну для себе і дешеві забаганки непрофесійних людей», які ним маніпулюють.

Як повідомляв УНІАН, днями Зеленський розповів журналістам про свої відносини з Богданом, заявивши, що влада погано на нього вплинула.

«Мені здається, що влада для нього не корисна, для його особистості… Вона його сильно змінює. У нього є нормальні риси, професійні риси. І те, що я побачив, на жаль, він цього не бачив. З владою треба впоратись, треба не змінюватися як людина. Треба залишитися людиною і поважати інших, як зсередини команди, так і зовні. Не треба показувати свою владу там, де це неправильно. Треба іноді вмикати дипломатію, тому що він був у державі майже друга людина, ну я так вважаю.  Але не треба всім показувати, що ти є друга людина», – сказав він, зауваживши, що йому не подобається демонстрація влади.

У лютому 2020 року Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу президента України. Своє політичне співробітництво із Володимиром Зеленським Андрій Богдан почав як його юридичний радник у передвиборчій кампанії.


Читайте також:


Залишити коментар: