“Не дуже хочеться серіалу ”: Зеленський виступив на спецбрифінгу щодо справи Шеремета



Президент Володимир Зеленський сподівається, що слідство оперативно встановить замовників убивства журналіста Павла Шеремета.

Глава держави нагадав, що кілька місяців тому була зустріч з керівництвом Нацполіції щодо розслідування цієї однієї з пріоритетних кримінальних справ. На нинішній зустрічі, на думку Зеленського, пролунало “дуже багато відповідей”.

- джерело.

“Ймовірні вбивці сьогодні були затримані. Дуже багато відповідей, слава Богу, ми сьогодні отримали. Але є ще одне питання, хто замовник. Я впевнений, що на це питання знайдеться відповідь наступного разу. Я дуже хочу вірити, що це буде остання зустріч з приводу цієї дуже гучної справи, третя. Мені здається, більше не треба. Дуже не хочеться щоб це було, таким, знаєте, в лапках “серіалом”, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, слідство у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета підозрює щонайменше п’ятьох людей: медсесрту одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугар, лікаря й волонтера Юлію Кузьменка, музиканта й добровольця Андрія Антоненка, добровольців Владислава та Інну Грищенків.

Про це керівники правоохоронних органів повідомили на брифінгу у Києві, тоді як обшуки у підозрюваних тривають.

Начальник кримінальної поліції Євген Коваль розповів, як встановлювали цих осіб, які засвітилися у різних справах і спершу не виглядали як група. Допомогли правоохоронцям у цьому непрямі докази та записи телефонних розмов.


Читайте також:


Залишити коментар: