“Навіть у страшних снах не могла передбачити”: дружина Марківа про вирок чоловіку



Діана Марків зазначила, що чоловік нормально тримається, а її він заздалегідь готував до того, що вирок може бути негативним.

- джерело.

Дружина українського нацгвардійця Віталія Марківа Діана була більше ніж у шоці після оголошення вироку чоловіку італійським судом. Про це Діана Марків заявила в програмі «Нині вже» на Громадському.

«Я очікувала, що може бути негативний вирок, але навіть у страшних снах я не могла передбачити, що можуть дати навіть більше, ніж просив прокурор. Шоком назвати, це легко сказати», — сказала вона.

Водночас Діана зазначила, що чоловік нормально тримається, а її він заздалегідь готував до того, що вирок може бути негативним.

«Сказав, будем боротися до кінця, все буде добре… Він перебуває у в’язниці суворого режиму, там дуже суворий порядок, але в принципі тримається і почувається він нормально, наскільки це можна назвати нормальним: ходить до спортивного залу, читає книжки, старається дарма не витрачати час», — розповіла вона.

Діана Марків додала, що мати відвідує Віталія раз на два тижні, але сама вона не їздить до нього. «Ми з Віталієм прийняли рішення, що мені краще не їздити», — резюмувала дружина нацгвардійця.

Нагадаємо, 12 липня суд Італії засудив до 24 років ув’язненнянацгвардійця Віталія Марківа, звинуваченого у причетності до вбивства італійського фотографа Андреа Роккеллі на Донбасі у 2014 році. При цьому італійський прокурор вимагав засудити Марківа до 17 років ув’язнення.

Цей вирок будуть оскаржувати. В останньому слові Марків сказав, що є українським військовим, простим солдатом, патріотом, і додав, що завжди захищатиме Україну.

Президент України Володимир Зеленський доручив Міністерству закордонних справ і Генпрокуратурі терміново зайнятися питанням повернення нацгвардійця Віталія Марківа.


Читайте також:


Залишити коментар: