“Навіщо двоспальне ліжко?” Мережу підірвав новий нюанс про колонії Зайцевої



Інтернет-користувачі розлютилися через фото колонії , в якій перебуває винуватиця масштабного Д ТП в Харкові Олена Зайцева.

- джерело.

Знімки опублікував юрист Дмитро Марцонь на своїй сторінці в Facebook. На них можна побачити двоспальне ліжко, телевізор, хорошу кухню і інші кімнати з ремонтом.

” Ось у нас унікальна країна! Доблестная служба виконання покарань (Гуїса) поспішила” виправдатися “за інформацію, яку розкопали ЗМІ інформацію про відбування Олени Зайцевої покарання в надзвичайно хороших умовах. І зробила вона це привівши фотографії з Качанівській ВК-54, Приазовської ІК-107, Кам’янської ІК-34 і Мелітопольської ІК-144. Як вам? щось я в лікарнях, школах і дитячих садках такий ремонт дуже рідко бачу “, – підписав кадри Марцонь.

Користувачі відразу стали писати під постом гнівні коментарі, звертаючи увагу на те, що півкраїни мріє жити в таких умовах.

Як повідомляв OBOZREVATEL , раніше розкрилася причина відправки Зайцевої в “елітну колонію” . 2 вересня дівчину етапували в Покровський виправний центр № 79 в Дніпропетровській області.

 


Читайте також:


Залишити коментар: