“Наша улюблена квіточка…”: у ДТП біля Вінниці загинула першокурсниця місцевого коледжу



На об’їзній дорозі під Вінницею у страшній аварії загинула Мирослава Вітер, студентка Вінницького коледжу мистецтв імені М. Д. Леонтовича. Дівчина їхала в машині разом зі своїм 23-річним хлопцем, випускником аграрного вишу. Пара поспішала на зйомку, але так і не доїхала через зіткнення з мікроавтобусом. Наприкінці січня їй мало виповнитися тільки 16 років.

Пише - джерело.

Про це повідомляють у Вінницькому коледжі мистецтв імені М. Д. Леонтовича:

“З глибоким сумом викладачі та студенти ВФКМ ім.М.Д.Леонтовича сприйняли звістку про трагічну загибель в ДТП студентки першого курсу вокального відділу Мирослави Вітер, — написали на фейсбук-сторінці закладу. — Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Світла пам’ять…” – йдеться у дописі.

Під дописом користувачі фейсбуку висловлюють слова співчуття:

«Моя бідна дівчинка… Мирося… Світле дитя! Як багато хотілося зробити, навчити… Не віриться… Спочивай з Богом! Вічна пам’ять і царство небесне! Рідним найщиріші співчуття», — пише Ольга Плакидюк.

«Наша квіточка улюблена… Мислила по-дорослому, але в душі була маленькою дівчинкою», — написала Машка Гуцалюк.

«Спи спокійно наша Мирося, ми будемо пам’ятати твою щирість і доброту. В21», — пише Ульянка Кошинська.

Аварія трапилася через слизьку дорогу
Трагедія сталася 13 січня близько 16:00. На об’їзній дорозі зіткнулися відразу три автомобілі. За попередніми даними місцевої поліції, 23-річний водій Geely не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. У цей час поряд проїжджав Renault Master – машину теж зачепило, вона отримала механічні пошкодження.

Мирослава загинула на місці, оскільки удар припав саме на те місце, де сиділа дівчина. Її хлопець отримав травми і зараз перебуває в лікарні.

Загибла дівчина була модельної зовнішності. Її часто запрошували на зйомки. Вона демонструвала зачіски, макіяж. Цього разу вона якраз поспішала на таку зйомку. Дуже раділа і розповідала, що зазвичай макіяж роблять студенти, стажери, а тут запросила сама майстер.

Зустріч була призначена на 16-ту годину, запізнювалися. Вони з хлопцем якраз нещодавно винайняли квартиру у Вінниці, він закінчив аграрний виш перед Новим роком. До Києва не поїхав, вирішив залишитися з Мирославою у Вінниці, тут шукати роботу. Вони наводили лад у квартирі, дорогою ще заїхали до будівельного магазину. Хоча слідчий каже, що водій швидкість не перевищував, та й той, що назустріч їхав, теж. Дорога була слизькою, ішов сніг, машину занесло”, – розповідає мати загиблої дівчини Людмила Вікторівна.

Мирослава навчалася в коледжі за класом вокалу. Вона з дитинства добре співала, навчалася в музичній школі та мріяла про сцену, але на жаль ця ДТП поламала всі плани.


Читайте також:


Залишити коментар: