“Народилася в сорочці”: в США бізон “взяв на роги” одеситку та підкинув на кілька метрів (відео)



У Єллоустонському національному парку США на дев’ятирічну одеситку напав бізон. Він підкинув дитину на 3-4 метри у повітря. На щастя, вона залишилася жива, їй була надана медична допомога, пише Ukr.Media.

- джерело.

Причиною нападу бізона стало недотримання відстані між дикою твариною і людьми. За 20 хвилин до нападу на дівчинку бізона оточила група з 50 осіб.

Керівництво парку радить не наближатися до бізонів, лосів і оленів на відстань менше ніж 23 метрів, до вовків і ведмедів – 100 метрів.

Щодо інциденту проводиться розслідування.

Жахливе відео нападу було опубліковано у “Твіттері” очевидцями та швидко поширилося по соцмережах і ЗМІ. На відео помітно, як бізон підбігає до трьох відвідувачів національного парку.

Дорослі чоловік і жінка тікають, а маленьку дівчинку бізон підкидає в повітря на кілька метрів. Дитина, кажуть очевидці, «народилася в сорочці», тому що сильних травм дівчинці вдалося уникнути.

https://twitter.com/Nicole_Emmett/status/1153947809151954944

«Всі кричали та бігали, малі діти плакали. Це було страшне видовище», — розповіла жінка, яка зняла страхітливе відео.

Дівчинці спочатку надали допомогу медики національного парку, а потім її переправили в лікарню. Дитину оглянули та відпустили.

Єллоустоун є домом для 4527 бізонів, за оцінкою серпня 2018 року. Самець бізона важить до 900 кг. Тварини можуть бути агресивними та розвивати швидкість до 30 миль за годину.


Читайте також:


Залишити коментар: