«Наречена досить миленька, але не красуня»: Брат Кейт Міддлтон готується до весілля. «Сучасна Попелюшка»



32-річний брат герцогині Кембриджської вперше зібрався під вінець. Як стало відомо від інсайдера, він заручився зі своєю подружкою – 29-річної Алізе Теневе.

- джерело.

Згідно з наявною інформацією, Міддлтон подарував своїй коханій з нагоди заручин перстень з сапфіром. Одруження Джеймса стане вже другим весіллям серед найближчих родичів Кейт за останні три роки -у травні 2017 року заміж вийшла сестра герцогині – Піппа.

Новина про заручини Джеймса стала повним сюрпризом навіть для тих, хто стежить за життям сімейства Кейт Міддлтон. Адже до цього Джеймс майже не з’являвся зі своєю дівчиною на публіці. А офіційно, як пара, вони виходили в світ всього один раз – дівчина супроводжувала Міддтона на весіллі леді Габріелли Вінздзор в травні цього року. Та й зустрічатися, наскільки відомо, вони почали не більше року тому, після того, як познайомилися в одному з лондонських барів.

Дізнавшись про заручини, представники британських ЗМІ зробили все, щоб отримати якомога більше інформації про Алізе. Однак дізнатися їм вдалося небагато. Наречена народилася у Франції, до Британії переїхала всього шість років тому. Навчалася вона в Брюсселі, а в цей час працює фінансовим консультантом в Лондоні. Алізе походить з аж ніяк не аристократичної і не дуже заможної сім’ї. Її батько-француз, а мати -іспанка. Тому крім рідної французької, вона володіє іспанською та англійською, яка вчила в університеті.

Друзі Джеймса вважають, що «досить миленька», хоча красунею її точно не назвеш. Так що приятелі брата Кейт Міддлтон щиро дивуються, що він в ній знайшов. Адже до зустрічі з нею Міддлтон зустрічався з набагато більш ефектними особами – на кшталт актриси Донни Ейр.


Читайте також:


Залишити коментар: