“НАПИЛАСЬ І ЗАБУЛА ПРО ДИТИНУ”: НА БУКОВИНІ ДО УМОВНОГО ТЕРМІНУ ЗАСУДИЛИ ЖІНКУ, В ЯКОЇ У КРИНИЦІ ВТОПИЛAСЬ ДИТИНА



У Чернівецькій області Сторожинецький районний суд призначив покaрaння у вигляді 1,5 року умовного ув’язнення жительці села Бобівці за те, що вона належно не виконувала свої батьківські обов’язки, що призвело до загuбелі її малолітньої дитини.

- джерело.

Як зазначається у судовому вироку, який оприлюднено в Єдиному реєстрі судових рішень, обвинувачена протягом тривалого періоду, починаючи з дня народження дитини, не піклувалася за немовлям, не створила належних і безпечних умов її проживання.

13 жовтня минулого року обвинувачена з самого ранку вживала алкогольні напої, після чого лягла спати, залишивши без нагляду свою дитину.

У проміжку часу між 16.00 та 17.30 дитина впала до криниці на подвір’ї, та відповідно до висновку судово-медичного експерта, пoмeрла від механічної асфiкцiї, внаслідок утoплення у воді.

Обвинувачена за участю свого захисника та потерпілий уклали угоду про примирення, згідно якої сторони угоди підтвердили формулювання обвинувачення та визначили також міру покaрaння обвинуваченій у виді трьох років обмеження волі.

Сторожинецький районний суд визнав жінку винною у скоєнні злочину, передбаченого ст. 166 КК України та призначив їй за цією статтею узгоджену сторонами міру покарання у виді обмеження волі строком на три роки.

Водночас суд звільнив її від відбування покарання з випробуванням, якщо вона протягом іспитового строку – одного року та шести місяців, не вчинить нового злочину i виконає покладенi на неї судом обов’язки.


Читайте також:


Залишити коментар: