Найвдаліше рішення Зеленського! Матіос неочікувано вступився за президента: чітко сказав



Призначення Хомчака начальником Генштабу – найвдаліше призначення нового президента. Вважає військовий прокурор Матіос.

- джерело.

Про це він заявив в інтерв’ю згадуючи про колишнього першого заступника начальника Генерального штабу ЗС України генерал-полковника Геннадія Воробйова та його заслуги у війні з російським агресором на Донбасі.

Матіос зазначив, що коли Воробйов помер, – це була трагедія.

“Я досі вважаю, що це трагедія української армії та українського народу. Його не любили (керівництво Генерального штабу), але так, як його любили війська, який одягав бронежилет, одягав шолом, брав автомат і по окопах ходив сам. Не сидів у пункті спостереження або на віддалі… багато хоробрих офіцерів є або генералів, які брали автомати і так само були змушені приймати бій чи відстрілюватися, але те, що робив Геннадій Петрович, і брав на себе відповідальність усупереч тиску або стратегічним задумам, врятувало дуже багато людських життів. І найголовніше, що нинішній начальник Генштабу – це колишній підлеглий Генерала Воробйова.

У поганого генерала не може бути поганих “дітей”. Тому я вірю, що Руслану Борисовичу (я не скажу, що він мені друг, але я його дуже поважаю)… Я вважаю, що призначення Хомчака начальником Генерального штабу – це найвдаліше призначення новообраного президента для армії”, – зазначив Матіос.

Нагадаємо, 21 травня 2019 року президент України Володимир Зеленський призначив генерала Руслана Хомчака начальником Генерального штабу – головнокомандувачем ЗСУ.


Читайте також:


Залишити коментар: