Найсильніші магнітні бурі накриють Землю: “тиждень пекла”, вдарять по кожному



Жителів Землі очікує незабаром серйозний удар з космосу, який може негативно позначитися на здоров’ї

- джерело.

Мова йде про магнітні бурі. Найсильніші за травень 2019 починаються 11 травня і триватимуть практично тиждень – до 17 травня 2019 включно. В цей період активність на поверхні Сонця досягне піку. Краще буде якщо всі сім днів пересидіти вдома, а якщо доводиться ходити на роботу – то максимально не перенавантажуватися.

Особливо небезпечні магнітні бурі 11, 12, 13, 14, 15, 16 і 17 травня для людей з хронічними діагнозами. Але навіть людям здоровим, які не скаржиться на метеозалежність, необхідно бути уважними.

Щоб уникнути негативного впливу сонця в період магнітних бур, рекомендується не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також дотримуватися правильного раціону харчування і водного режиму.

Також під час магнітної бурі обмежте далекі поїздки і обов’язково тримайте під рукою необхідні ліки.

Ще потрібно щоб ліки, які ви приймаєте зазвичай, і засоби від головного болю і тиску були під рукою. Адже в ці дні часто порушується робота серцево-судинної системи, може підвищитися артеріальний тиск і рівень адреналіну. Людина стає вразливою, відчуває занепокоєння і страхи.

Необхідно відмовитися від збудливої їжі і напоїв: кава, енергетиків, міцного чаю, спецій, часнику, цибулі, копченостей, перцю, алкоголю. Краще їсти побільше фруктів: чорниці, бананів, абрикосів, родзинок, а також лимони і смородину з журавлиною.

Ще рекомендується: не підніматися різко з ліжка або зі стільця (на роботі після довгого сидіння за комп’ютером і вдома, особливо після прийому їжі) – з -за цього посилюється запаморочення з головним болем;

по можливості відмовитися від польотів в літаках і поїздок метро (тут негативна дію бур відчувається особливо сильно);

бути гранично уважними за кермом або взагалі відмовитися від водіння;

прийняти душ – краще контрастний.

Із методів народної медицини рекомендується чай з м’ятою. Ця трава допомагає вгамувати головний біль і запаморочення. У м’яті також містяться речовини, які нормалізують артеріальний тиск і кровообіг. М’ятний чай або воду з додаванням олії м’яти (3 краплі на склянку води) потрібно пити тричі на день. При мігрені виручать спазмолітики: спазмалгон, но-шпа, баралгін.


Читайте також:


Залишити коментар: