“Найкраще місце для відпочинку вже 6-й рік”, – Ольга Сумська розповіла, чому відпочиває в Карпатах, а не за кордоном (фото)



Українські зірки прагнуть відпочивати в Карпатах, а не на гарячих Мальдівах. Тому, в цьому році зірки приїхали в Яремче на фестиваль Winter Romantik Fest, пише gazeta.ua.

- джерело.

“У Карпатах я відпочиваю душею і набираюся енергії на цілий рік. Тут все таке рідне і миле – за кордоном не відчуєш такої теплоти. Крім того, тут все пронизано нашими традиціями і культурою – мене це дуже заряджає. Яремче, де ми з родиною постійно зупиняємося, славиться своєю водою і прекрасним кліматом. Для нашої родини – це найкраще місце для відпочинку вже 6-й рік “, – говорить народна артистка України Ольга Сумська.

Ольга, як справжня жінка, крім активного відпочинку – походів в гори, катання на лижах, плавання, любить – масажі та СПА-процедури.

Також, актриса велика цінителька вишиванок. Тому її захоплює Яремче, оскільки там є хороший ринок і прекрасні майстри, які виробляють чудові наряди в українському стилі.

Цього року Ольга Сумська придбала крім нової вишиванки, ще й килим для нової квартири.

А Тоня Матвієнко розповіла, що її Карпати приваблюють традиційною кухнею. Адже складно не зaкoхaтuся в безліч страв, рецепти яких знають тільки тут.

Вона стверджує, що ніколи не вийде приготувати в Києві настільки смачну і ароматну страву, як це роблять тут.

Крім того, Тоня зазначила, що любить Карпати за можливість відпочити тут з дітьми.

“Карпати для мене – це прекрасне місце активного відпочинку, – каже Арсен Мірзоян. – Я люблю покататися на сноуборді, спуститься по гірській річці, поганяти на велосипеді”.

За словами артиста, спорт в Карпатах особливий, завдяки чистому повітрю з’являється більше сил.

Тетяна Гончарова полюбила курорт Яремче за клімат, гори для походів, річку Прут для купання. Тому, вона вже кілька років відвідує готель Romantik Spa.

“Готель дуже добре розташований – у центрі курорту Яремче і біля річки Прут. На березі Прута я готова сидіти годинами, бурхливі води – це найкрасивіше видовище з можливих. Але в 21 столітті гарного мало. Втім, в готелі все добре і з інфраструктурою , і з харчуванням, і з сервісом. А яка чудова СПА-зона! Чого варті тільки обтирання льодом! ” – підкреслює Тетяна.

В Карпати їдуть, щоб відпочити від галасливого міста й метушні. А також, тут можна насолодитися красою лісу, гір і річок.

“У Карпати варто приїхати хоча б на 6-7 днів заради неймовірного повітря. На якій би дієті я не сиділа – коли перебуваю в Карпатах, не відмовляю собі в баноші зі шкварками і сиром. Крім того, тут завжди так тихо і спокійно. З щільним гастрольним графіком важко знайти тишу, а тут я насолоджуюся нею “, – розповідає Наталя Бучинська.

Читайте також: ЦІ ДВОЄ ТОЧНО СТВОРЕНІ ОДИН ДЛЯ ОДНОГО: МЕГАН МАРКЛ ТА ПРИНЦ ГАРІ НЕ БOЯТЬСЯ ДЕМОНСТРУВАТИ СВОЄ КOХAННЯ (ФОТО)

Також, вона рекомендує не залишати Карпати, поки не купили місцевого меду і грибів.


Читайте також:


Залишити коментар: