Надсилала фото та мацала: вчителька відсидить термін за секс з учнем



Жінка каже, що хлопець спровокував її.

Пише - джерело.

В Австралії колишня вчителька географії декілька разів займалася сексом із 14-річним школярем. За це її засудили до чотирьох років і дев’яти місяців ув’язнення.

Про це повідомляє Daily Star.

24-річна Моніка Елізабет Янг декілька разів вступала у сексуальні стосунки зі своїм учнем в період від 24 червня до 7 липня 2020 року.

Так, жінка примушувала підлітка “здійснювати сексуальні дії” через відео та надсилала йому свої фотографії. Крім того, вона пропонувала йому зайнятися сексом у школі та мацала його, коли інші школярі дивились мультфільм у спільному приміщенні.

Стосунки припинилися, коли тітка та брат підлітка побачили його у машині вчительки та повідомили про це керівництву школи.

Суд заявив, що Янг “використовувала уяву учня та маніпулювала ним”. У результаті взаємини хлопчика з сім’єю виявилися “зруйнованими”.

Однак Янг стверджує, що під час дистанційного навчання, пов’язаного з пандемією коронавірусу, школяр надсилав їй “недоречні коментарі”.

Крім того, він писав їй непристойні речі і в соціальних мережах. Після цього Янг відповіла учню, що у нього “не вистачить сміливості зайнятися з нею сексом”.


Читайте також:


Залишити коментар: