На Закарпатті чоловік побив жінку, забив до смерті 9-річну дівчинку та 2-річного хлопчика (ФОТО)



Випадок стався 6 січня ввечері, в одному з розважальних закладів Тячева, саме тоді надійшло повідомлення до правоохоронців.

- джерело.

Як пише Головне управління національної поліції Закарпаття, на місце відправили слідчо-оперативну групу, яка дізналась, що п’яний чоловік посварився з своєю 35-річною співмешканкою. З нею там перебувало 2 дітей.

Під час сварки 30-річний чоловік заподіяв жінці та дітям тілесні ушкодження. Від отриманих травм дівчинка 9 років та хлопчик 2 роки померли на місці.

Жінка з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізована до лікарні.

Пізніше родич постраждалої жінки в Mukachevo.net розповів ексклюзивні подробиці вбивства дітей у Тячеві.

У той трагічний день Василь (підозрюваний, – ред.), з співмешканкою та дітьми пішли відпочивати у сауну, в ресторанний комплекс “Оксана”, що у Тячеві.

Адміністратор сауни почула гуркіт і вирішила перевірити, що там сталось. Привідкривши двері, вона побачила розламані стільці та кров, а чоловік сказав не турбувати їх.

“Далі вона викликала адміністратора закладу, але той чоловік почав тікати, і його затримали охоронці. Потім викликали поліцію”,- розповів Євген.

За його словами судово-медична експертиза показала, що дітей дійсно били чи то стільцем чи то об стіну.

30-річного зловмисника затримано. Тачівський районний суд підозрювано у вбивстві взяв під варту. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Відкриті провадження в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, яке вчинене з особливою жорстокістю (п.1,2,4 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки (ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України).

За скоєне затриманому загрожує довічне ув’язнення. Слідство у справі триває.

Допис про побиття жінки та дітей опублікували у мережі Фейсбук й близькі загиблих.


Читайте також:


Залишити коментар: