На Тернопільщині зійшов з рейок поїзд з пасажирами через розкрадені колії



Через викрадення колії у Тернопільській області зійшли з рейок два вагони приміського дизель-поїзда у вівторок, 27 березня.

- джерело.

Про це повідомляє Укрзалізниця. “27 березня цього року о 15:20 на 20 км перегону Гусятин – Копичинці (Тернопільська обл.) зійшли з рейок два вагони приміського дизель-поїзда №6285 Гусятин – Чортків.

За висновками експертів, причиною аварії стало втручання сторонніх осіб у роботу залізниці”, – йдеться у повідомленні. Зазначається, що вагони зазначеного поїзда зійшли з рейок унаслідок викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії.

Про факт незаконного втручання в роботу залізниці повідомили прокуратуру та Службу безпеки України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. “Унаслідок інциденту ніхто з пасажирів та працівників залізниці не постраждав. Пасажирів поїзда було доставлено за місцем призначення. Спецпідрозділи Львівської залізниці оперативно провели аварійно-відновлювальні роботи.

Близько 21-ї год. 27 березня рух дільницею було відновлено”, – наголосили в Укрзалізниці. Загалом з початку 2018 року зафіксовано 916 випадків незаконних втручань у роботу залізниці, затримано 286 осіб.


Читайте також:


Залишити коментар: