На Тернопільщині перевернулась вантажівка зі скрапленим газом



Водія транспортного засобу з травмами різного ступеня важкості шпиталізовано до Борщівської центральної районної клінічної лікарні.

- джерело.

На автодорозі Т-20-02 «Тернопіль – Скалат – Жванець», поблизу с. Ланівці Борщівського району, водій напівпричепу DAF (що перевозив цистерну зі скрапленим газом – пропан-бутан), не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги та допустив перекидання автомобіля.

Працівниками поліції здійснено перекриття проїжджої частини дороги та організовано об’їзд місця ДТП на безпечній відстані.

З метою забезпечення пожежної безпеки, до місця події направлено черговий караул 8-ї ДПРЧ та мобільну оперативну групу Борщівського районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Явні ознаки витоку газу із цистерни відсутні. Водія транспортного засобу з травмами різного ступеня важкості шпиталізовано до Борщівської центральної районної клінічної лікарні.

Станом на 14:00 фахівцями відділення радіаційно-хімічної розвідки групи рятувальних робіт АРЧ Управління проведено розвідку місця події та встановлено, що критичного витоку речовини не спостерігається, повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

Фото УДСНС


Читайте також:


Залишити коментар: