На сайті Білого дому українка зареєструвала петицію про визнання Путіна військовим злочинцем



Українська активістка Ліза Богуцька написала до Конгресу США петицію з вимогою визнати Володимира Путіна військовим злочинцем. Для її розгляду Конгресом США необхідно 100 тисяч підписів.

- джерело.

Про це Богуцька сповістила у своєму Facebook.

«Прошу Американський Конгрес визнати Президента Російської Федерації Володимира Путіна військовим злочинцем і судити його в Міжнародному військовому трибуналі за злочини проти миру, за те, що він розв’язав і продовжує військову агресію проти України, Грузії та Сирії, порушуючи міжнародні домовленості про недоторканність кордонів, злочини проти людяності, знищення, поневолення та переслідування цивільних осіб, які проживають на окупованих територіях, за політичними, расовими і релігійними мотивами. Я прошу визнати Путіна військовим злочинцем за тортури українських громадян на окупованих територіях, які були взяті Російською Федерацією в заручники, засуджені та відбувають терміни в російських в’язницях», – зазначає в петиції Богуцька.

«Друзі. Дякую вам велике, що ви підтримали Петицію до Конгресу США про визнання Путіна військовим злочинцем. За місяць нам треба зібрати 100 000 голосів. Нас поки мало. І багато хто не до кінця проводить процедуру підписання. Коли ви заходите на сайт Петицій до Білого дому, праворуч є три віконця, де ви зазначаєте прізвище, ім’я та свій е-mail. Вам на пошту прийде посилання про те, що ваш підпис побачили. Вам потрібно на це посилання натиснути, щоб закінчити процедуру підписання. Інакше ваш голос через 48 годин буде вважатися недійсним. Тобто, натискаючи на надіслане вам на пошту посилання, ви підтверджуєте свій голос», – додала Богуцька.

Підписати петицію на сайті Білого дому можна за посиланням

Повний текст петиції можна знайти за посиланням


Читайте також:


Залишити коментар: