“На розкішній віллі, де знімали голлівудський фільм”: Син Авакова зіграв пишне весілля в Італії – ЗМІ



На березі італійського озера Комо проходить весілля сина глави МВС Арсена Авакова, Олександра. Про це повідомляють джерела Шарій.нет, які присутні на весіллі.

- джерело.

Олександр Аваков отримав широку популярність після “справи про рюкзаки”.

За даними видання, всім гостям весільного торжества заборонили приходити з камерами і робити фотографії.

Захід проходить на віллі Ерба в місті Черноббіо. У 2004 році тут же проходили зйомки фільму “Дванадцять друзів Оушена”, а виконавиця Гвен Стефані знімала кліп Cool.

Віллу можна орендувати для проведення весільних церемоній. Орієнтовна вартість оренди на 7 годин – 12 000 євро.

Нагадаємо, в 2015 році в мережі з’явився відеозапис, на якому людина, схожа на сина міністра внутрішніх справ, домовляється з нібито заступником міністра Сергієм Чеботарем про постачання рюкзаків для підрозділів МВС ще до проведення тендеру.

Національне антикорупційне бюро 31 жовтня 2017 провело обшуки у Олександра Авакова. Його підозрювали в співучасті в розтраті понад 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для потреб МВС. 1 листопада суд відпустив Авакова під особисте зобов’язання.

Слідством було встановлено, що закупівельна ціна рюкзаків, яка значилася в договорі, 2900 гривень, але реальна їх вартість становила 500 гривень. Частина рюкзаків була пошита в тюрмі, і їх собівартість складає близько 100 грн.


Читайте також:


Залишити коментар: