На Рівненщині у ДТП постраждали семеро осіб (ФОТО)



Минулої доби, 30 березня, дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися у Дубенському, Костопільському районах та місті Рівне.

- джерело.

На вулиці Київська обласного центру 55-річний водій автомобіля “Daewoo Espero”, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги у русі та допустив зіткнення із мотоциклом. Перелом ключиці отримав 24-річний водій двоколісного транспортного засобу.

На автодорозі “Рівне-Городище-Староконстянтинів” поблизу Костополя зіткнулися автомобіль “Citroen Berlingo” на буксирі та “Renault Kengoo”.

Поліцейські встановили, що 24-річний водій “Citroen Berlingo”, який буксирувався транспортним засобом “Toyota”, через технічні несправності виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з “Renault Kengoo” під керуванням 42-річного костопільчанина. Внаслідок удару струс головного мозку та забої отримала пасажирка “Citroen Berlingo”, 43-річна дружина водія.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Тараканів на Дубенщині. На перехресті з круговим рухом не розминулися “Opel Vectra” і “Chevrolet Aveo”.

Унаслідок ДТП водій “Opel Vectra”, 67-річний дубенчанин, отримав забійну рану голови, його 44-річна донька – струс головного мозку, забій колінного суглобу; ще одна 37-річна пасажирка – струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта, а її восьмирічна донька – забої голови.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте також:


Залишити коментар: