На популярний курорт Іспанії налетів потужний ураган: відео



На популярний курорт Іспанії Тенерифе налетів потужний шторм. Так, сильний ураганний вітер підняв величезні хвилі, які буквально змили балкони багатоквартирного житлового будинку на узбережжі.

- джерело.

Шокуюче відео було опубліковано на YouTube-каналі “Портал ТВ” (щоб переглянути, доскрольте новину до кінця).

Варто зазначити, що за даними агенції ЕФЕ, постраждалих у результаті стихії немає. Однак із міркувань безпеки було прийнято рішення евакуювати жителів будинку аж до четвертого поверху.

Як зазначає El Confidencial, на острові Тенеріфе хвилі сягали 10 метрів і знесли балкони готелів, які розташовані на першій лінії. У Малазі шторм зруйнував декілька вуличних кафе і ресторанів. У Галісії знайдено тіло літньої жінки, вона потонула, коли її будинок затопило водою.

У провінціях Аліканте і Валенсія, а також у Барселоні оголошено червоний рівень небезпеки. На Балеарських островах діє помаранчевий рівень небезпеки.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у понеділок, 29 жовтня, ураган в Італії забрав життя чотирьох людей, а 75% Венеції пішло під воду. Вода у місті піднялася до 156 см над рівнем моря, передає ANSA. Площу Сан-Марко, яка є найнижчою точкою Венеції, тимчасово закрили.


Читайте також:


Залишити коментар: