НА ОВОДОВА НА ВІННИЧАНИНА НАПАЛА ОТРУЙНА ЗМІЯ



На голову вінничанина раптово з дупла старого дубу вистрибнула змія. Чоловік встиг відхилити голову й змія покусала його живіт. Подія сталася на вулиці Оводова, праворуч від сходів до Південного Бугу. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на Вiнниця.info.

- джерело.

«На даху ремонтував димохід. Там ростуть старі дуби вона летіла прямо в око, я побачив і відхилився. Вона потрапила на «робу», вкусила в області низу живота. Укус був дуже болючим. Звернувся до лікарні, там сказали, що є якийсь препарат, але він давно вже прострочений. Якщо імунітет сильний, і упродовж трьох днів не помру, – то виживу. Три дні підряд мені було дуже погано, ніби в тумані, температура під 40.Навіть на психіку негативно впливає, якась така агресія була, хоча я спокійний. Повністю відійшов аж на восьмий день. На місці укусу досі залишились «волдирі», чухається і болить», – розповів Сергій.

Після того, як змія почала жалити чоловіка, він зміг її вхопити за хвоста й двічі вдарив головою об цегляну трубу. Тоді викинув в урвище в напрямку річки. Змія зелена довжиною десь 1,5 метри.

Згодом потерпілий заглянув до дупла, звідки вона вискочила. В середи старого дуба було чути шипіння. Коли повернувся на місце події чотири дні тому, то в дуплі вже не було шипіння.

«Можливо вони розповзлись після того, як я викинув їх «мамку». Змії дуже хитрі створіння», – каже Сергій.

Сергій додав, що зміїна отрута навіть пропалила дірки на робочому одязі. napala-zmia-vinnitsia-23 1

napala-zmia-vinnitsia-3 1

napala-zmia-vinnitsia-2 1

napala-zmia-vinnitsia-1 1


Читайте також:


Залишити коментар: