На очах у родини: маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну



Нова трагедія зі смертельним наслідком в Сумах

- джерело.

Сьогодні, 5 травня, близько 15:50 на гарячу лінію “102” надійшло повідомлення, що на вулиці Богуна у Сумах сталася смертельна ДТП за участю маленької дитини. Як повідомила Ельвіра Біганова начальник відділу головного управління національної поліції у Сумській області, інцидент стався біля магазину “Веселка”, де маршрутне таксі №61 вчинила наїзд на хлопчика 10 років. Зі слів очевидців, маршрутка переїхала через дитину під час повороту і від отриманих травм хлопець помер на місці миттєво.

За даними патрульної поліції в Сумській області транспортний засіб, що скоїв наїзд рухався в напрямку вулиці Харківській на Богуна, а сама трагедія сталася недалеко від зупинки. Рідний брат став головним свідком смертельного ДТП. Повідомляється, що за кілька хвилин до страшної трагедії вони разом виходили з магазину.

В даний час на місці загибелі хлопчика працює три машини патрульної поліції і бригада “швидкої допомоги”. Рух транспорту по вулиці перекрито, а водія маршрутного таксі затримали. Також там знаходяться і батьки дитини, які перебувають у шоковому стані.


Читайте також:


Залишити коментар: