На моїх очах народжується велика країна, і це не Росія, – популярний російський письменник про Україну (ВІДЕО)



Популярник російський письменник Дмитро Биков заявив, що Україна використала 30 років незалежності для того, аби побудувати “велику країну”. В той час, як його рідна РОсія, всі ці роки витрачала на ворожість та заздрість до інших народів.

Пише - джерело.

Биков зазначив, що такий перебіг подій його вожночас і засмучує, проте і викликає в ньому почуття гордості за українців.
Письменник зазначив, що зараз має змогу спостерігати за становленням незалежної, сильної країни, яка правильно використовує свою ресурси, на відміну від РФ.
“На моїх очах народжується велика країна, і це не Росія. Мені дуже прикро, з одного боку, а з іншого – я страшенно гордий за них”, – йдеться в коментарі.

Росіянин пояснив, що Російська Федерація протягом останніх 30 років взрощувала в собі ненависть та заздрість до інших народів, вбачаючи в кожному – ворога. Натомість українці будували свою державу.
Також Дмитро Биков зізнався, що відчуває провину за те, що його співвітчизники чинять геноцид у сусідній країні, і виступає проти кривавої політики Кремля.


Читайте також:


Залишити коментар: