На Київщині поранена окупантами дівчинка прикидалась мертвою, щоб її не стратили



Наприкінці лютого колона російських окупантів увійшла в поліське село Катюжанку під Києвом і розстріляли автомобіль Hyundai Sonata з родиною.

Пише - джерело.

13-річна Даша разом із батьком і мачухою гостювали у хрещеної та повертались додому. Намагались з однієї вулиці Катюжанки переїхати на іншу, але потрапили під обстріл окупантів. Трагічну історію дівчинки розповів начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, опублікувавши відео з місця жахливої події на своєму YouTube-каналі.

«Російські нелюди відкрили по машині стрілянину з автоматичної зброї. Причому з кількох напрямків. Батька та мачуху Даші вбили на місці, а машина загорілась. Дівчинка вискочила з авто, намагалась втекти, ховалася за вантажівкою, але окупанти не припиняли стріляти в її бік. Дитину тяжко поранили. Даша вдала з себе мертву, аби російські солдати її не стратили. Росіяни підійшли, штурхнули ногою, перевіряючи чи вона жива, та пішли далі», — розповів Андрій Нєбитов.

Стікаючи кров’ю, дівчинка буквально виповзала з-під куль, дивом вижила. У неї потрапили дві кулі: одна в руку, друга у стегно.

«Я чула як вони кричать: „Слева, слева“. Потім почали стріляти по мені. Спочатку болі не відчувала, все тіло просто оніміло», — згадує той жахливий день Даша.

На щастя, у дівчинки є мама та маленька сестричка. Наразі вони проживають разом. Нещодавно до них із подарунками завітав Андрій Нєбитов.

«Це черговий доказ злочинів російської армії проти людства, цивільного населення. Вони прийшли в Україну ґвалтувати, вбивати та руйнувати. Але покарання обов’язково прийде до кожного», — сказав Андрій Нєбитов.


Читайте також:


Залишити коментар: