На італійському круїзному судні сталася аварія



Судно було зупинене у відкритому морі після того, як члени екіпажу виявили несправність у роботі вала лівого гребного гвинта.

- джерело.

Серйозна аварія сталася на італійському пасажирському судні Cruise Roma, яке з 390 пасажирами на борту в суботу, 8 грудня, ввечері вийшло із сардинського Порто-Торреса в іспанську Барселону.

За даними сардинського видання SardiniaPost, прокатне з компанії Grimaldi Lines судно було зупинене у відкритому морі після того, як члени екіпажу виявили несправність у роботі вала лівого гребного гвинта. Капітан повідомив портову владу і службу берегової охорони Італії, після чого прийняв рішення ліквідувати аварію власними силами.

НС викликала велику стурбованість в учасників круїзу, які взялися обдзвонювати родичів, знайомих і різні державні служби.

У підсумку після кількох годин роботи несправність була усунена, проте Cruise Roma взяло курс не на Барселону, а на римський порт Чивітавекк’я, куди воно має прибути цієї ночі. Передбачається, що в столичному порту пасажирів пересадять на інше судно компанії Grimaldi Lines, яке потім відправиться в Барселону.


Читайте також:


Залишити коментар: