На Хмельниччині сталась унікальна ДТП з тваринами



В райцентрі Шепетівка Хмельницької області 24-річний чоловік на викрадених конях в’їхав у припаркований біля тротуару “Audi”.

- джерело.

“Наприкінці робочого дня 57-річний потерпілий зайшов у гості до товариша, а коней прив’язав на вулиці. Та невдовзі до хати забіг сусід господаря і повідомив, що коней вкрали. Чоловіки одразу ж кинулись навздогін. А зловмисник на такій швидкості утікав, що протаранив підводою припаркований на узбіччі автомобіль, від чого того аж відкинуло убік”, – повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

Злодій залишив коней і намагався загубитися у дворах 9-поверхівок, але потерпілий з товаришами наздогнали його і викликали працівників поліції.

На злодія склали адмінпротокол за вчинення ДТП без потерпілих, а слідчі відкрили кримінальне провадження про крадіжку. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження або позбавлення волі. До речі, чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за розбійний напад. Наразі правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших злочинів.


Читайте також:


Залишити коментар: