На Франківщині хочуть передати в оренду гору Михалків



Косівська Територіальна Громада з Івано-Франківщини запрошує інвесторів для цілорічного розвитку спорту та туризму на горі Михалків.

- джерело.

Про це інформує Фіртка з посиланням на Ділові громади України.
Гора Михалків ще з давніх часів була місцем для тренування та підготовки учнів дитячо-юнацької спортивної школи, тому відновлення спортивно-туристичної інфраструктури сприятиме відновленню попередніх здобутків та результатів.

Сніговий покрив на горі тримається близько чотирьох місяців, що є надзвичайно привабливим фактором для шанувальників гірськолижного відпочинку і зимових видів спорту. Надзвичайний ландшафт і зручне розташування придатне як до гірськолижного спорту, так і до пішохідних переходів та велосипедних маршрутів.

Природне розташування району, зручна локація дають можливості для розвитку цілої групи видів спорту: спеціальний слалом, гігантський слалом, гірськолижна комбінація, швидкісний спуск. Цікавим є розвиток сноубордингу та могулу. Також актуальними є даун хілл, мотокрос та трепл. На основі гjhb Михалків адміністрація громади планує створити бренд, що працюватиме в різних напрямках, таких, як спорт, відпочинок і рекреація, оздоровлення. В Косівській громаді є великий потенціал трудових ресурсів, що є привабливою стороною для будь-якого інвестора, а також важливими для реалізації проєкту є збережена автентика та самобутність місцевого населення, велика кількість майстрів народного мистецтва.

Адміністрація громади пропонує інвесторам земельну ділянку з приміщеннями, на які наявний витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності (адмінбудинок, медичний пункт, складські приміщення, пульт управління підйомником, канатна дорога). Власник — Косівська міська рада. Розпочато роботу над виготовленням права власності на земельну ділянку.

Інвестору пропонують гору Михалків в оренду.

Громада зацікавлена в залученні приватного інвестора для реалізації цього проєкту відповідно до розробленої Концепції розвитку об’єкту.

Умова громади — реєстрація юридичної особи на території громади та сплата податків на місці.


Читайте також:


Залишити коментар: