На Донбасі снайпери вбивають українських воїнів: з’явилися імена і фото героїв



5 квітня на Донбасі загинуло двоє українських військових – обидва від кулі снайперів. Нещодавно стали відомі їхні імена.

Пише - джерело.

Ким були українські герої, їх фото та історії їх життя – читайте нижче в нашому матеріалі.

Так, прес-службі Монастирищенської міської громади розповіли про загибель земляка Владислава Мороза. Він – уродженець села Халаїдове Черкаської області.

Другий загиблий – Віктор Гелебрант, з 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Про його смерть розповіли в ОМБр, де він служив.

Ким був Владислав Мороз

“Захищаючи честь і незалежність нашої держави на Сході України, під час виконання бойового завдання, загинув один з її синів – молодий, сильний духом наш земляк Владислав Анатолійович Мороз”, – йдеться в повідомленні громади.

Він проходив службу за контрактом і 5 квітня в результаті обстрілу позицій українських захисників зі снайперського вогню загинув від вогнепального поранення поблизу населеного пункту Спартак Ясинуватського району Донецької області.

У Владислава залишилися батьки і сестра.

На Донбасі снайпери вбивають українських воїнів: з'явилися імена і фото героїв

У Віктора Гелебранта залишилася дружина і син

49-річний Віктор Васильович Гелебрант загинув увечері 5 квітня від пострілу в голову.

Він був молодшим сержантом 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

“Боєць перебував на бойовому чергуванні і був у засобах індивідуального захисту. На превеликий жаль, поранення було несумісним з життям”, – йдеться в повідомленні.

Віктор жив з родиною на території Краснокутської громади в Харківській області. Хоча родом він був родом з заходу України. Військовий призивався в лави ЗСУ в 2015 році, а з 2018 року служив за контрактом.

“Він одружений. Його дружина працює у нас в бібліотеці. Є діти. Він родом із західної України, там у нього батьки. Зараз рідні вирішують, де поховають бійця”, – розповідають про загиблого.

На Донбасі снайпери вбивають українських воїнів: з'явилися імена і фото героїв


Читайте також:


Залишити коментар: