На Чернігівщині жінка вбила чоловіка, а тіло забетонувала. Фото



На Чернігівщині затримали поліцейські затримали жінку за підозрою у вбивстві чоловіка. Підозрювана застрелила чоловіка з обрізу мисливської рушниці, а поліцію намагалася переконати, що він зник безвісти.
Про це повідомляють у пресслужбі поліції Чернігівської області.

Зазначається, що 47-річна мешканка Сновського району заявила до поліції 27 серпня, що її чоловік начебто зник. Вона розповіла, що після сімейної сварки чоловік автомобілем поїхав з дому і не повернувся. Жінка стверджувала, що раніше чоловік вже пропадав з дому на кілька днів. Однак через два дні поліцейські виявили у лісі за селом замкнений легковик господаря. Всі цінні речі та документи були на місці.

- джерело.

Відтак, у ході оперативно-слідчих заходів та за участі поліграфолога було встановлено, що вбивство чоловіка скоїла його дружина.

“Підозрювана зізналася, що під час сварки вистрілила в чоловіка з обрізу мисливської рушниці. За попередньою інформацією, вона разом із сином сховала тіло в оглядовій ямі та забетонувала її. Обріз жінка закопала в сараї. Після чого син відігнав батькове авто в ліс. Наступного дня вона звернулася до поліції із заявою про зникнення чоловіка”, – зазначають у поліції.

Наразі поліцейські жінку затримали та відкрили кримінальне провадження. Тривають слідч дії.


Читайте також:


Залишити коментар: