“МИ НАВІТЬ НЕ СУМНІВАЛИСЯ, ЩО КІРКОРОВ БУДЕ НА “ЄВРОБАЧЕННІ 2022”: ШАНУВАЛЬНИКИ СПІВАКА ОБУРИЛИСЯ ЧЕРЕЗ ЙОГО “ВИТІВКУ”, І ЗАСИПАЛИ НЕ ДУЖЕ ПОЗИТИВНИМИ КОМЕНТАРЯМИ



“Ми навіть не сумнівалися, що Кіркоров буде на “Євробаченні 2022”: шанувальники співака обурилися через його “витівку”, і засипали не дуже позитивними коментарями

Пише - джерело.

Хоч РФ і не допустили на “Євробачення-2022”, але Кіркоров тишком-нишком пробрався на конкурс. І ось тепер артиста обливають брудом його ж однодумці з росії

Філіп Кіркоров неочікувано з’явився у Турині нібито за “ексклюзивним запрошенням” організаторів пісенного конкурсу, попри відсторонення від участі артистів з Росії.

На спеціальне запрошення за заслуги та внесок у “Євробачення”. Я не міг собі дозволити не прийняти це запрошення і не приїхати сюди абсолютно незалежним гостем організаторів цього заходу, – вихвалявся співак-путініст в Instastories.

Також Філіп зазначив, що організатори виділили йому спеціальну VIP-ложу, а вболіває він цього року за Грецію, яка, до речі, пройшла у фінал.

Але схоже, що російським фанатам-“патріотам” не дуже сподобалось, що Кіркоров “поїхав у Європу, де росіян не запросили”.

Вони “закидали” співака обурливими коментарями:

– Він всюди, і там, де його ніхто не кликав та не чекав.

– Ну, Філіпе, зупинись.

– Ні відсотка сумніву не було, що Кіркоров буде на “Євробаченні”.

– Вважаю, що про цей конкурс треба забути.

– Наших не допустили, а ви там що загубили? Це ваш патріотизм?

– Нащо їхати туди, звідки “поперли”?

– Свій серед чужих, туди тобі й дорога.

– Дуже негарно, Філіпе, з вашого боку.

– Для чого? Він не під санкціями?

– Вас виштовхнули, а ви претеся, патріот ви наш.

– Філіп – його ніхто не звав, він сам прилип.

Напевно, скоро Кіркорову доведеться вибачатися перед своїми фанатами за поїздку за кордон, як він це зробив після свого ювілею, коли виліз на хрест.


Читайте також:


Залишити коментар: