Можна і мені йогурт?, – запитав хлопчик. – Ні, за тебе тато не платить аліменти, – строго відповів вітчим



Є такий тип молодих дівчат, що з самого дитинства тільки й роблять, що мріють про те, щоб вийти заміж. У них в голові раз у раз прокладається маршрут по життю, де обов’язково є пишне весілля.

- джерело.

Ось, наприклад історія Олени, що будучи досить молодою, вийшла заміж за чоловіка, як їй здавалося, своєї мрії і вже через рік народила йому маленького хлопчика. Назвали його Сашком.

Він відмінно навчався в школі, допомагав по дому і жодного разу не благав купити йому чогось марного, пише tintelekt.com

Так склалося, що Олена з чоловіком розлучилися, і дама в невідкладному порядку стала шукати того, хто стане їй новим супутником по життю. І розшуки, звичайно ж, увінчалися тріумфом.

Новий чоловік Олени був видатним мужиком, стрункий, піднесений, але дуже дивний. Він, в тому числі і не пробував налагодити контакт з Сашею, так як брав його, як «побічний ефект» від шлюбу подружжя.

Не звертаючи уваги на це, хлопчисько тягнувся до нього, бажаючи отримувати і чоловічу турботу від нього (десь поради просив дати, чомусь навчити). У тому числі і на футбол вітчим любив ходити з приятелями, не взявши з собою хлопчика.

А Саша і не ображався, будучи абсолютно добродушною людиною, він завжди дуже привітно зустрічав матір і вітчима з роботи, турбувався про них, ділився новинами про себе і свого життя.

Йшов час, і в родині з’явилася ще одна дитина – хлопчик теж. Саша відразу ж полюбив свого брата і намагався частіше проводити з ним час. Коли Сашкові було всього сім – мати поклала на нього безліч обов’язків по дому.

Уроки він робив самостійно, адже вдома йому допомагати ніхто не збирався. Часто приходила до них мати Олени і давала хлопчикові хоч трохи тепла і ласки.

Одного разу, вона ненароком стала очевидцем історії, що викликала масу криків, лайки і злості його рідної бабусі. Чоловік Олени приніс з магазину два йогурти і поставив їх на стіл, щоб нагріти. На вулиці була зима.

Саша підійшов і запитав: «Можна мені?». На що мужик дав відповідь: «Ні, це нам з матір’ю, для тебе немає, на тебе тато рідний – грошей не дає, аліменти не платить». Хлопчик мовчки повернувся в свою кімнату, а бабуся, помітивши це, підняла справжній скандал, в якому донька встала на сторону чоловіка.

Бабуся довгий час говорила з матір’ю Саша і не знайшла в її діях ні краплі любові до дитини і зажадала віддати його їй на виховання.

Олена дала згоду з величезним полегшенням, побачивши в цій ситуації тільки плюси. Матері вона грошей давати не збиралася, а та й не просила. Саша важко переживав розлуку з матір’ю і братом.

Але незабаром він став чудово розуміти, що бабуся його дуже любила і зробила це з надією дати хлопчикові не тільки турботу, а й краще життя. Так і вийшло. Саша ріс і все частіше дякував бабусі за те, що він живе саме з нею.

Власну маму він відвідував рідко, а молодшого брата бачив періодично: того часто приводили до бабусі і вони грали разом.

Часом трапляється так, що власна мати любить свого чоловіка більше, ніж власну дитину. Ймовірно, це особлива психологія людини.


Читайте також:


Залишити коментар: