Можете звільнити цих людей! Розлючений Зеленський зробив тотальний “розніс”



Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Президенту України Володимиру Зеленському доповіли про стан доріг у регіоні.

- джерело.

Президент запитав у присутнього в. о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака, хто відповідає за реконструкцію об’їзної дороги у Дніпрі і в які терміни буде виконано всі роботи. Глава держави додав, що за наданою йому інформацією, в останні роки збільшувалося фінансування Укравтодору на утримання апарату. Водночас на дороги коштів не вистачало.

«Дуже багато років не вирішується це питання – йдеться про окружну і про дорогу на Кривий Ріг. Давайте завершимо ці два об’єкти, домовимося, що на Кривий Ріг і на Нікополь зробимо. Треба знайти гроші на ці дві дороги» – сказав Володимир Зеленський.

За словами Славоміра Новака, потрібно два роки на завершення робіт на цих дорогах, зважаючи на спроможності будівельних компаній і фінансування.

Було домовлено докласти максимум зусиль і протягом цього та наступного років завершити будівництво.

Зі свого боку заступник керівника Офісу Президента Олексій Гончарук зауважив, що є інформація, що кожна область має людей, які впливають на те, хто виграє тендери та освоює кошти.

«Ми вам даємо ці прізвища, і можете звільнити цих людей. Звільнити й направити (інформацію. – Ред.) у правоохоронні органи», – підкреслив Президент, звертаючись до Славоміра Новака.


Читайте також:


Залишити коментар: