Мозгова відповіла “одноклітинному організму” Охлобистіну, який зібрався воювати в Україні



Відома українська продюсерка Олена Мозгова гостро відреагувала на заяву російського актора Івана Охлобистіна, якого глядачі знають за роллю доктора Бикова в комедійному серіалі “Інтерни”, про його наміри йти воювати в Україну, назвавши чоловіка одноклітинним організмом. За словами продюсерки, примітивність та агресія притаманна всім організмам, які населяють територію Росії.

Пише - джерело.


“Вічно бухий, примітивний і агресивний – це не тільки ж про нього… Це притаманно всім організмам, які населяють територію раші. Знищити весь світ, якщо не вдасться знищити Україну – це і є їх національна ідея”, – написала Мозгова на своїй сторінці у Facebook.

Продюсерка зазначила, що Україна є святою землею, яку знищити рашистам, не знайомим з поняттями гідності та свободолюбивості, не під силу.

“З нами Творець, з нами Світло, з нами свята правда, ми єдині у своїй Любові до цієї країни! Ми будемо захищати її до переможного кінця! Гідність і свободолюбивість – ці зовсім незнайомі вам поняття у нас, українців, викарбувані у нашому генетичному коді!” – додала вона, проголосивши “Слава Україні!”

Охлобистін заявив про намір поїхати воювати “за перемогу Росії”. Артист планує взяти із собою в зону бойових дій і дружину. У нашій країні, за словами зірки, вони всіх убиватимуть.


Читайте також:


Залишити коментар: