Моє “oфiгeннe” побачення з сільським хлопцем



Я сама міська, живу в 20-ти поверхівці на 19-му поверсі: ліфт, гаряча вода, холодна, плита, всі справи – цивілізація, коротше. Це я до чого. Познайомилася з хлопцем з села.

- джерело.

Такий гарний на вид, сильний, не зіпсований комп’ютерними іграми, інтернетом і всім таким. Відразу представила його за кермом трактора, і як він дрова коле.

Хотіла сільського романтики в стосунках, на ділі вийшло незрозуміло що.

Вирішили зустрітися в місті, тому що він вчиться заочно на ветеринара, приїжджає сесії здає. З самого початку все пішло дивно якось. Сказав, що підійде до мого дому.

Я здивувалася, погодилася. Просто «біля моєї 20-ти поверхівки» місце не дуже романтичне, м’яко сказати.

Призначити зустріч можна було десь в сквері, на містку, наприклад. А він так відразу «в лоб»: «Підійду до твого під’їзду!»

Словом, романтично грюкнула величезні двері під’їзду, я вийшла. Він дзвонив прямо в квартиру по домофону, тому що з гаджетами ходити не звик. Привіталися, простягає мені якийсь паперовий кульок, а там червона смородина! Перша думка була: «Він її хоч помив?»

Ну ладно, пішли потихеньку від під’їзду, чекала, що скаже щось типу, яка я гарна, а він: «Ти прямо в цьому і будеш гуляти?»

Я, м’яко сказати, спершу не зрозуміла взагалі, до чого це питання. Я в красивому легкому платті, на підборах, природно, в чому ж ще на побачення йти? Зазвичай хлопці мені квіти дарують, в кафе звуть.

А ось до чого запитував: ми з ним в результаті бродили просто по вулицях! Години три! У мене жахливо вже боліли ноги. Думала, покличе куди-не будь, посидимо в кафе, але немає, він схоже, не має поняття взагалі, як дівчину з міста дивувати.

Плюс до всього пішов дощ! Я вся промокла по повній, весь макіяж поплив, хоча і водостійкий начебто, але на цебри води же не розрахований.

Проводив до будинку мене, звичайно. У такому вигляді з побачення я ще ніколи не приходила. Тепер не знаю, як бути і що робити, чи продовжувати такі «стосунки».


Читайте також:


Залишити коментар: