«Моя сім’я була шокована»: відома українська співачка заявила, що вийшла заміж



Весільний бум в Україні триває: слідом за телеведучим Дмитром Комаровим і Олександрою Кучеренко про весілля заявила реперка Alina Pash.

- джерело.

Співачка вийшла заміж за француза і зізналася, що саме з ним відчуває себе щасливою.

Несподіваною новиною вона поділилася у програмі «Світське життя». Alina Pash зізналася, що її обранець – афро-француз з єврейським корінням. Батьки спочатку не були в захваті від такого вибору зоряної дочки, проте згодом прийняли його в свою сім’ю.

«Все ж він туніський француз з єврейським корінням. Спочатку моя сім’я була в шоці, що я вибрала чоловіка не українця, по-друге, він все ж старший за мене, по-третє, – він панк електронної сцени. Розумієте, репутація складається не дуже добре», – поділилася Alina Pash.

За словами реперки, знайомство з її коханим було дуже випадковим. Під час відпочинку в Барселоні була гроза, тому Alina Pash викликала таксі, де і зустрілася з незнайомцем. Співачка охоче поспілкувалася з екстравагантним музикантом, а згодом і закрутила роман.

Зустріла я його колись в Барселоні, мелодраму можна з цього зробити. В таксі. Просто ми застрягли, була гроза і ось так ми перетнулися, почали розмовляти, так все і закрутилося, – розповіла артистка.

Alina Pash додала, що зараз вона відчуває себе абсолютно щасливою. Її сімейне життя не заважає творчості, а з коханим відчуває гармонію. При цьому артистка не приховує, що її чоловік часто готує для неї їжу.

«Я можу похвалитися тим, що я дуже щаслива дівчина, у мене готує повноцінно хлопець і готує він французькі, іспанські, туніські страви, які тільки можна. Мені треба готувати тільки українські, але це я вмію», – додала вона.


Читайте також:


Залишити коментар: