Моторошне видовище! У масштабній ДТП з вантажівкою загинули десятки людей



В результаті аварії пасажири разом з транспортом впали з великої висоти

- джерело.

7 березня відбулася катастрофа. Страшне ДТП забрало життя як мінімум 25 осіб. Співробітники прокуратури розповіли подробиці надзвичайної події.

Як пишуть зарубіжні ЗМІ, вантажівка без номерів перевозив мігрантів з країн Центральної Америки. На гірській дорозі в провінції Чьяпас водій не впорався з керуванням. В результаті автомобіль перекинувся і впав у яр. Вантажівка впала з висоти близько 10 метрів і розбився.

Як повідомила генеральна прокуратура штату, більше двох десятків людей померли на місці в результаті сильного удару. Ще близько 30 пасажирів отримали серйозні травми. Їх розмістили в лікарні. Тим часом, правоохоронці з’ясовують причини смертельного ДТП.

ЗМІ відзначають, що дорога в муніципалітеті Сойя найчастіше використовується для перевезення мігрантів з Гватемали, Сальвадору і Гондурасу. Вони минуть Мексику, намагаючись потрапити в США. Вантажівки, на яких подорожують мігранти, часто не відповідають нормам безпеки. Ймовірно, саме це стало причиною падіння транспортного засобу з дороги.


Читайте також:


Залишити коментар: