Мороз і пронизливий вітер: в Україні завтра сильно похолодає



У Києві буде хмарно та прохолодно. Опадів не передбачається, температура вночі опуститься до -8, удень до -4

У понеділок, 7 грудня, майже в усіх областях очікуються пориви вітру до 22 м/с. Рятувальники попередили про можливі порушення роботи транспорту, повідомили у пресслужбі ДСНС.

- джерело.

«За даними Укргідрометцентру, 7 грудня у західних областях та Приазов’ї пориви вітру 17-22 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць», – йдеться у повідомленні.

У Києві буде хмарно та прохолодно. Опадів не передбачається, температура вночі опуститься до -8, удень до -4.

На Заході також хмарно та сухо, місцями можливі пориви вітру до 20 м/с, температура вночі – 9, вдень +3 градуси. У Карпатах очікуються нічні заморозки, утім вдень потеплішає до +8.

На Півночі хмарно та вітряно. Температура вночі до -12, вдень до -4.

У центральних областях місцями очікуються пориви вітру 15-20 м/с, температура вночі -11 градусів, вдень -4.

На Сході мінлива хмарність, без опадів, вітер переважно 7-12 м/с, утім місцями прогнозують пориви 15-20 м/с, температура вночі до -13 градусів, вдень до -5.

На Півдні хмарно, без опадів, утім зі штормовим попередженням. Температура вночі від -5 до -11 градусів, удень до -3.

До слова, народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував морози на Миколу, відлигу на Новий рік, три “плюсових” і два “мінусових” періоди. За його розрахунками, “перша семиднівка” грудня буде з плюсовою температурою, +4…+5 °С”. 6 грудня пройде сніг з дощем.

З 8 по 14 грудня встановляться морози на рівні -9…-11 °С. 8 і 11 грудня можливий сніг. З 13 грудня прийде нове потепління, і до 17 грудня повітря буде прогріватися до +4…+5 °С. 15 грудня можливий сніг з дощем, 17 грудня – дощ.


Читайте також:


Залишити коментар: