Молитви Архангелу Гавриїлу про здоров’я, позбавлення від бід і щастя



У четвер, 8 квітня, віруючі відзначають релігійне свято Собор Архангела Гавриїла. В молитвах до архангела Гавриїла звертаються за захистом, про здоров’я і про заміжжя.

Повідомляє - джерело.

Архангел Гавриїл – один з дванадцяти архангелів, але крім цього він шанується як один з двох найсильніших ангелів. Архангел Гавриїл сповістив праведного Захарію про народження сина, Іоанна Хрестителя. Він же приніс благу звістку про швидке народження Спасителя Діві Марії. Вважається архангел вісником і посланцем Бога і його зв’язку з людьми, через що його часто зображують з райською квіткою або лілією в руках.

Архангел Гавриїл оберігав Богородицю протягом усього її життя, попереджав про небезпеки, спустився до неї повідомити про близьку кончину. Тому з молитвою до архангела Гавриїла звертаються пари, які довго не можуть завести дітей, вагітні жінки просять про здоров’я для малюка. Відомо багато випадків, коли бездітна пара вимолювали дитину у Богородиці й архангела.

Молитва архангелу Гавриїлу дає дуже сильний захист від різних напастей, а сила його величезна. Ангел допомагає в боротьбі з хворобами, притупляє біль, захищає від недругів і відводить нечисті помисли. Гавриїл наставить на істинний шлях і попередить про небезпеку, але молитися йому потрібно з вірою і покаянням, інакше він не почує або навіть образиться.

Сильна молитва про здоров’я
Просять архангела про позбавлення від страхів, фобій і депресії. Молитва Гавриїлу допоможе вилікуватися від хвороб не тільки духа, але і тіла: хвороб нирок, безпліддя, важких захворювань.

“Небесных воинств Архистратиже, молим тя присно мы, недостойнии, да твоими молитвами оградиши нас кровом крилу невещественныя твоея славы, сохраняя нас, припадающих прилежно и вопиющих: от бед избави нас, яко чиноначальник Вышних сил.”.

Молитва про заміжжя архангелу Гавриїлу
Допомагає ангел і незаміжнім або неодруженим віруючим. Щастя в будинок, вдалий шлюб і міцний союз принесе молитва архангелу Гавриїлу про заміжжя.

“О святый Архангеле Гаврииле! Всеусердно молим тя, настави нас, раб Божиих (имя), к покаянию от злых дел и ко утверждению в вере нашей, укрепи и огради души наша от искушений прельстительных и умоли Создателя нашего о отпущении грехов наших.

О святый великий Гаврииле Архангелe! He презри нас, грешных, молящихся тебе о помощи и заступлении твоем, в веце сем и в будущем, но присно помощник нам явися, да непрестанно славим Отца и Сына и Святаго Духа державу и твое предстательство во веки веков. Аминь”.

Захисна молитва
Коротка молитва архангелу Гавриїлу про захист допоможе відвести заздрісників, недоброзичливців і суперників, позбавить від нечистих помислів. Допомагає Гавриїл в збереженні сімейного щастя, оберігаючи родину від бід і хвороб.

“Святой Архангел Гавриил, прошу у тебя защиты и помощи. Огради меня от козней бесов и дьявола. Отгони от меня сатану. Не дай злым и подлым людям в судьбу мою вмешаться. Сохрани здоровье семьи моей и посели в нашем доме мир навеки. Во имя Отца, и Сына, и Святого Духа”.


Читайте також:


Залишити коментар: