Могла вижити: розкриті невідомі раніше подробиці зaгибeлі актриси ”Дизель Шоу” Марини Поплавської



Перше, що зробили після aвaрії актори студії “Дизель Шоу” – влаштували перекличку у салоні автобуса. Гумористи сподівалися, що Марина Поплавська, яка сиділа поруч з водієм і не вижилa в цьому ДTП, вийшла дорогою раніше.

- джерело.

Як розповіли в інтерв’ю OBOZREVATEL колеги зaгиблoї актриси, дорогою зі Львова до Києва Поплавська міркувала про те, щоб вийти в Житомирі.

“Відразу ж зробили перекличку, у нас була надія, що Марішка вийшла”, – розповіла актриса студії Яна Глущенко.

Її колега Єгор Крутоголов згадав, що Марина Поплавська періодично не поверталася з гастролей до Києва, а виходила в Житомирі, де також мала житло.

“Під час поїздки вона говорила два чи три рази: “Може, в Житомирі вийти?” Питала поки виходили покурити, кави попити. Ось реально, якщо б у когось було хоч якесь відчуття…”, – додав Олександр Бережок.

Про cмeрть Марини Поплавської акторам повідомила “швидка”, яка приїхала до місця події.

“Не один раз ми їй казали, і я їй особисто кілька разів казав, що це найнебезпечніше місце у цьому автобусі, – також розповів Єгор Крутоголов. – Вона мені на це відповідала “Хлопчику мій, моя попа наїздила стільки кілометрів, що якщо зібрати тут всі ваші попи, кілометраж ви все одно не доб’єте. Я сиділа тут і буду сидіти”. Це був її вибір, ми не могли у це лізти”.


Читайте також:


Залишити коментар: