Модель пообіцяла голе фото кожному, хто проголосує за Джо Байдена. Спрацювало, але тепер їй може загрожувати в’язниця



Модель та YouTube-блогер Тана Монжо повторила вже далеко не новий хід перед виборами в США та пообіцяла свої відверті фото кожному підписнику, який проголосує в листопаді за Джо Байдена.

- джерело.

Ідея не блищить оригінальністю, але дівчина вже отримала понад 10 тисяч повідомлень. Що правда, закон в цій ситуації ніхто не відміняв. І тепер їй може загрожувати до двох років в’язниці, пише Dazed.


“Я рада бачити стількох людей, які хочуть змін так само сильно, як і я, – написала Монжо на особистій сторінці в Instagram. – Вам не потрібна моя дупа, щоб знати, що потрібно Америці, отже йдіть голосувати!”

Свою кампанію дівчина назвала Booty for Biden (“Попа за Байдена”), але якими б щирими не були її наміри, тепер у моделі можуть бути проблеми з законом.Вся справа в тому, що її заклик до голосування за оголені фото можуть трактувати як спробу купити голоси на користь кандидата, а в США це загрожує терміном до двох років за ґратами. До всього іншого в 16 штатах заборонено фотографувати бюлетені, тобто модель прямо закликає голосуючих порушити закон.

Заповзятливий власник секс-шопа в США знайшов оригінальний спосіб закликати жінок голосувати на майбутніх виборах президента. Або як каже він сам, “повернути Америці оргазм”. Для цього бізнесмен готується відправити понад 2 тисячі посилок.
Люди дізналися, скільки Дональд Трамп витрачає на укладку волосся, і тепер їм не до жартів – хочеться тільки лаятися, адже всю суму офіційно списали на бізнес-витрати.


Читайте також:


Залишити коментар: