Мішина та Еллерт зробили кільця з крові і розповіли про весілля: фото і відео



Не так давно відбувся фінал шоу “Холостячка” з актрисою Ксенією Мішиною, за яким майже 3 місяці спостерігала вся країна. Дівчина сказала “так” своєму коханому Олександру Еллерту. Тепер же всім цікаво, коли буде весілля, адже пара нарешті змогла розповісти, що і після шоу вони разом.

- джерело.

Про це написали на сайті ТСН.

Звичайно, всіх шанувальників шоу цікавить питання, коли ж буде весілля. Олександр і Ксенія запевнили, що вони обов’язково підуть під вінець. Але це буде точно в теплу пору року, тому що закохані уявляють собі весільну вечірку на галявині під відкритим небом з фуршетних столиками. Звичайно ж на весілля запросять не лише рідних, близьких і друзів. Саша запевнив, що обов’язково на весіллі буде вся знімальна група шоу “Холостяк”, адже вони допомогли з’єднати їх серця з Ксенією.

Про наряд нареченої, Еллерт сказав, що не вимагає від Ксюши пишних суконь і хоче, щоб коханій було зручно. Але Мішина, як справжня жінка, сказала, що як раз навпаки, дуже мріє приміряти образ справжньої принцеси на своєму весіллі.

Пара вже навіть приготувала кільця. Причому прикраси абсолютно унікальні, адже каміння в них були вирощені спеціальним способом з крові закоханих. Ксюша вже може похвалитися своїм розкішним колечком.

Олександр ж сказала, що в його кільці камінь буде набагато менше, тому що він прихильник мінімалізму.

Цілком ймовірно, що Еллерт і Мішина стануть четвертою парою в світі, які одружаться після подібного шоу. Принаймні про що говорить той факт, що вже через 3 дні після фіналу програми, вони стали жити разом.


Читайте також:


Залишити коментар: